Ajankohtaista

Palvelu tarjoaa kehittyneet työkalut sekä seura- että joukkuetasolla. Jäsenrekisterin ylläpito hoituu suoraan joukkue/ryhmä-tasolla osana jokapäiväistä urheilutoimintaa. Joukkueen taustahenkilöiden työtyytyväisyys paranee, kun käytössä on toimivat työkalut mm. tapahtumien, maksujen ja ottelu-kokoonpanojen hallintaan tai vaikka seuran nettisivujen perussisällön ylläpitämiseen.
Valio Plus Akatemia stipendiaatit, EsPa/HooGee P01, ovat uuden Valio Plus mainoksen tähdet.
Matinkylän urheilupuistossa oli sunnuntaina 8.6. vilskettä ja vipinää, kun uusi tekonurmi vihittiin käyttöön. EsPan ja HooGeen järjestämät avajaiset houkuttelivat paikalle noin 150 innokasta jalkapallon ystävää
Matinkylän urheilupuiston tekonurmi 1:n peruskorjaus on valmistunut, ja uusi uljas tekonurmi vihitään käyttöön 8.6. klo 16.30 alkaen.
HooGeen futiskesäleirit 2014 Matinkylän urheilupuiston uudella tekonurmella Leirit ovat avoimia kaikille jalkapallosta kiinnostuneille. Kehittyneemmät pelurit voivat hioa leirillä ohjatusti taitotapahtumien taitokisasuorituksia. Vasta-alkajille ohjelma koostuu peleistä ja leikeistä.
HooGeen ja EsPan Taitokoulu on uusi Palloliiton Taitokoulu. Kaikki Pelaa -ohjelman vauhdittama lasten jalkapallotoiminnan laadun kehittämiseksi käynnistetty seuratason toimintamuoto on toiminnassa jo 80 Taitokouluseurassa. 10.11.2011 myös HooGeen ja EsPan yhteinen Kykykoulu on saanut Palloliiton virallisen statuksen.
Turnauspankki (1.2.2011)
HooGeen lahjoittamat futisvarusteet toimitettiin perille Keniaan.
RSS