HooGee ja EsPa aloittavat yhteistyön Hongan kanssa

11.12.2013

HooGee ja EsPa ovat sopineet yhteistyön aloittamisesta FC Hongan kanssa. Yhteistyöpalaverissa sovimme seuraavaa.

Alueellisesta valmentajakoulutuksesta sovimme

HooGee ja EsPa järjestävät yhdessä omat E-kurssinsa. HooGeen ja EsPan E-kurssien kouluttajina toimivat Mauri Akkanen ja Tuukka Uimonen. Honka järjestää oman E-kurssinsa. D-kurssit järjestetään 2014 yhteistyössä (EsPa, HooGee, Honka) seuraavasti:

Ensimmäinen D-kurssi 8.-9.3.2014 ja 29.-30.3.2014 (Espoo)
Toinen D-kurssi 18.-19.10.2014 ja 25.-26.10.2014 (Espoo)

D-kurssien kouluttajana toimii Juha Moilanen Hongasta.

Sovimme myös, että kaikkien kolmen yhteistyöseuran valmentajat ovat tervetulleita minkä tahansa yhteistyöseuran järjestämiin sisäisiin valmentajakoulutuksiin. Näihin kuuluvat esimerkiksi Hongan sisäiset maalivahtivalmentajakoulutukset. HooGeen ja EsPan joukkueiden huoltajat voivat ilmoittautua ja osallistua Hongan järjestämään huoltajakoulutukseen, joka järjestetään 9.1.2014. Lisätietoa huoltajakoulutuksesta alla olevassa osoitteessa:


http://www.fchonka.org/?x103997=894550

Edelleen sovimme, että Honka avaa ovet HooGeen ja EsPan pelaajille Hongan aamuharjoituksiin. Tästä tiedotetaan lisää ensi vuoden puolella.

Yhteistyöpalaverissa kävimme myös läpi ja tarkastimme, ettei pelaajasiirtojen eettisiä ohjeita rikota Hongan puolelta. Totesimme asian olevan hyvällä mallilla. HooGeen ja EsPan puolelta toimme ilmi, ettei meillä ole mitään vastaan yksittäisen lahjakkaan pelaajan siirtymistä Hongan akatemiajoukkueisiin, mutta samalla
todettiin yhdessä, ettei pelaajien siirtyminen EsPasta tai HooGeesta Hongan haastejoukkueisiin ole järkevää. Myös Honka toivoo näiden pelaajien pysyvän omissa seuroissaan. Honka viestii tämän omille joukkueilleen.

 

Palaveriin osallistuivat

Mauri Akkanen , HooGee toiminnanjohtaja

Tuukka Uimonen , EsPa valmennuspäällikkö

Juha Moilanen , Honka valmentajakouluttaja / akatemiavalmentaja