Toiminnanjohtaja Mauri Akkanen

Ikä: syntynyt 1960-luvulla

Perhe: vaimo ja 5 lasta

Mauri on futikseen hurahtanut, kuntotestienkin perusteella erittäin hyväkuntoinen mies.  Takavuosien harrastuksiin ovat kuuluneet mm. yleisurheilu, koripallo, lentopallo, pesäpallo, jääkiekko sekä uimahypyt. Koko ikänsä Mauri on harrastanut aktiivisesti jalkapalloa.

Oma poika toi jalkapallon pariin

Haukilahden palloon Maurin toi vuonna 2000 pojan jalkapalloharrastus. Innokas järjestötoimija Mauri pyydettiin HooGeen hallitukseen, josta tehtävät vaihtuivat vuonna 2009 päätoimiseen pestiin seurassa, kun silloinen hallituksen puheenjohtaja totesi, että Mauri olisi oikea henkilö HooGeen toiminnanjohtajaksi.

Rauhan mies

Ennen siirtymistään HooGeen palvelukseen Mauri toimi pitkään vähittäiskaupan saralla. Mauri on ehtinyt kahdesti myös rauhanturvaajaksi ja näistä vuosista syttyi kipinä, jonka seurauksena Mauri osallistui aktiivisesti rauhanturvaajien liiton toimintaan vuosikymmenen ajan.

Pätevyyttä riittää

Maurilla on suorittanut Uefa-B-tason valmentajakoulutuksen ja liikunnan ammattitutkinnon sekä lisäksi runsaasti muuta valmennuskoulutusta.

Sieniä ja kaloja

Maurin intohimoina ovat jalkapallon ohella sienestys sekä kalastus. Sienisaaliin määrä nousee ajoittain niin korkeaksi, että Mauri joutuu lahjoittamaan sieniä ilmaiseksi jopa appiukolleen.