Wellamot


HooGee Wellamot pelaa riemulla jalkapalloa
 

Hoogeen Wellamot on palannut talven saleista takaisin ulkokentille ja ottaa palloa haltuun entistä paremmin. Taas jatketaan jalkapallon saloihin syventymistä kärsivällisen valmennuksen johdolla. Käymme ottamassa muista alan naisista mittaa tulevissa otteluissa ja turnauksissa.

 

Wellamot on kiistatta HooGeen pitkäikäisin naistenjoukkue :-)

 

Haukilahden pallo sai oman naisten joukkueen keväällä 2004, kun innokas joukko kentän laidalla tarpeeksi monta vuotta seissyttä äitiä päätti perustaa futisjoukkueen. Valmennus oli laadukasta heti alusta alkaen, sillä valmennuspäällikkö Kari Talsi otti ohjat käsiinsä ja ansiokkaasti ohjasi joukkuetta eteenpäin. Meno oli kentällä huimaa ja vaikka kommellukset naurattivat niin Karin pokka piti aina ja ääni pysyi tasaisena. Karille iso kiitos kaikesta hauskasta ajasta! Karin jälkeen Wellamoja on valmentanut Kimmo Huusko ja Mauri Akkanen. Kesällä 2012 aloitti Wellamoiden valmentajana Mark Neal.

Alussa joukkue kulki nimellä Tehotytöt, mutta 2007 teimme organisaatiomuutoksia kuten yritysmaailmassakin ja uudistimme nimemme, jonka on siis nyt HooGeen WELLAMOT.

Joukkueessa pelaa innokkaita naisia; sinkkuja, perheellisiä, äitejä ja lähes isoäitejä.

Hoogee Wellamot on ulkokentillä taistellut hyviä otteluita mielenkiintoisissa ja haastavissa olosuhteissa. Skandinaavista naisten jalkapalloa pelataan riisipelloilla, lumihangessa ja vesilammikoissa. Kaiken maailman UEFA Cupit on lasten leikkiä tasaisilla ja pehmeillä nurmikoilla tähän verrattuna. Talvisin Wellamot siirtyvät sisätiloihin treenailemaan futsalin saloja.


 

Kausi 2016 sarjataulukko