HooGee JADET Psjulahdessa 2015
HooGee JADET Pajulahdessa 2013
HooGee Jadet Pajulahdessa 2012
Lauttasaaren turnauksen C lohkon voittajat
HooGee Jadet
HooGee Jadet Pajulahdessa 2012
HooGee Jadet Pajulahdessa 2016
HooGee Jadet Pajulahdessa 2017--
Palkintojoukkueet Hernesaaren turnauksessa 30.9.17
Pronssijoukkue Jadet, huikean taistelun tuloksena ! Hernesaaren turnaus, 30.9.17

 HooGee Jadet

Tyttöjoukkueessamme on paljon pelaajia ja kaikilla on mukavaa harkoissa ja peleissä.

 Joukkueen harkat nimenhuudossa. Uudet pelaajat, ottakaa yhteys valmentajan tai jojoon. 

Yhteystiedot osiosta lisätietoa.

 

Espoonlahti Cup pelattiin 26 - 27.5 hyvässä kelissä. Aurinko paistoi ja kentät ja uudet pukukopit olivat hienot. Lauantai alkoi nihkeällä pelillä KP-75 vastaan ja meillä oli vain pari vaihtopelaajaa joten aina ei päässyt vaihtoon vaikka halukkuutta oli. Taisteltiin kuitenkin hienosti tasapeli. Seuraavaksi pelattiin EPS Kobria vastaan, peli oli väsynyttä ja lopputuloksena oli maalin tappio. Tauolla tytöt kävivät Pomppuhaissa hyppimässä ja trampoliinissa temmeltämässä, latasivat energiavarastojaan seuraavaa peliä varten ja valmistautuminen oli muutenkin huolellista. Sen sai tuntea NJS Keltainen, jonka JADET rökitti kunnolla. Voitto isoin numeroin takasi JADEILLE 2. sijan lohkossa ja pelit sunnuntain ylempään jatkosarjaan.

Jatkopelit alkoivat sunnuntaina EPS Valkoisia vastaan. ALku oli JADEILLA vahvaa ja painettiin peliä KOBRIEN päätyyn, sitten vastustaja sai otetta ja meni 0 - 2 johtoon. JADET painoi päälle lopputuloksena kaksi hienoa maalia, jonka seurauksena peli päättyi 2 - 2. Vuorossa oli rankkarit ja jännittävien laukausten, maalien ja torjuntojen jälkeen Kobrat vei voiton 3 - 2 ja JADET jatkoi pelaamistaan sijoista 5 - 8. Ottelujen tauolla JADET uusi taktiikkansa ja kaksi loppupeliä, NJS Keltainen ja EPS Kobrat kaatuivat taistelujen kautta ja niin JADET otti voitoilla hienon 5 sijan. Lopuksi jaettiin kaikille diplomit ja Veera sai turnaustsempparin 

 PAJULAHTI leiri (5.5 - 6.5) oli kevään kohokohta ja melkein kaikki pelaajat olivat mukana. Harkat olivat ulkona ja uudessa hienossa jalkapallohallissa. Harkkoja oli riittävästi ja luentoja muutama välissä. Lauantaina oltiin päivällä ulkona tekonurmella ja iltapäivällä hallissa. Sunnuntai aamuna harkat alkoivat jo klo 8.00 joten Jadeilla oli aikainen herätys mutta hyvin kaikki ehti aamiaiselle. Täyshoito kuului pakettiin ja ruoka oli hyvää ja sitä oli riittävästi.

Sunnuntain päätökseksi pelattiin ottelu poikia 03 vastaan kahdella joukkueella. Kaikki sai pelata vähintään riittävästi ja muutamat lievästi itsensä loukanneet kannustivat muita pelaajia. Kotiin lähtöä aikaistettiin tunnilla niin ehdittiin hyvin kannustamaan Suomea voittoon MM lätkässä Slovakiaa vastaan.

JADET pelasi talvisarjaa (2011-2012) Myntinsyrjässä ja alkulohkon pelit menivät paremmin kuin odotettiinkaan.

Vaikka lohkossamme oli kovia vastuksia kuten TiPS ja FC Loviisa, niin JADET voitti lohkonsa häviämättä yhtään ottelua. Puolustuspeli ja terävät vastahyökkäykset olivat pelitaktiikkana joka tuotti tulosta. Ylemmän jatkosarjan pelit keväällä olivat tiukkoja ja vastustajat hyviä. JADET tsemppasi hienosti ja olimme lopulta neljänsiä. Tästä on hyvä jatkaa kesäkaudelle piirinsarjaan ja Pajulahden leirille joka pidetään nyt poikkeuksellisesti 5-6.5. Kevään toinen merkkitapahtuma karuselliturnaus jää nyt JADEilta väliin.

HooGeen kauden päättäjäiset vuodelta 2010 olivat Westendinpuiston koululla. Tilaisuudessa palkittiin joukkueiden tsemppareita. JADEISTA tsempparin saivat Veera, Hilla ja Lotta. Vanhemmat hoitivat kahvituksen ja seura tarjosi isot kakut 30 v juhlavuoden kunniaksi

PAJULAHDESSA 16-17.4.2011 oli tiivis ohjelma ja ulkoharkkoja pidettiin keinonurmella ja sisähallissa myös. Joukkueen säännöt käytiin läpi joukkueen kanssa ja kaikki sitoutuivat niihin. Lopuksi pelattiin sunnuntain peli P01 vastaan.

Lauantainan aurinko paistoi ja ilmat oli hyvät ... Ruoka oli hyvää ja sitä oli riittävästi, ja leirin yksi kohokohta oli kun lounaan jälkeen pääsi ostamaan karkkia. Leikkipaikka oli kovassa käytössä aina harkkojen välillä. Sunnuntai iltapäivällä lähdettiin  väsyneenä bussilla Haukilahteen!

JADET pelaa kevätkaudella Piirinsarjaa alkaen 4.5 ja sarja päättyy ennen Juhannusta.

HooGeen 01 ikäluokalle järjestämä Westhouse kutsuturnaus pidetiin 7.5 Espoonlahden tekonurmella. Mukaan turnaukseen T01 sarjaan kutsuttiin FC Wild, ACK, VJS, EPS, LePa ja FC89. Meillä oli buffetin hoito vastuulla yhdessä P01 joukkueen kanssa ja leivottiin paljon mokkapaloja, korvapuusteja ja tehtiin erilaisia sämpylöitä. Myynti kävi hyvin ja kassaa kartutettiin tuotoilla.

Pelillisesti oltiin kohteliaita ja annettiin vieraiden voittaa (FC Wild ja VJS). Viimeinen LePa peli hoidettiin tylikkäästi 8-0 kotiin. Mitalien jaon ja aurinkoisen päivän jälkeen lähdettiin kotiin.

Karuselli 14-15.5 pelattiin Klaukkalan tekonurmella ja lauantaina JADET oli hyvässä vireessä ja eka pelissä FC Wild oli pulassa meidän tyttöjen kanssa ja otettiin revanssi edellisestä kohtaamisesta.Uusi tuttavuus oli JäPS joka antoi tiukan vastuksen ja niukasti peli hävittii. Kolmas peli päättyi tiukkaan 1-0 voittoon joka takasi JADEILLE lohkovoiton sunnuntain peleihin ja vältettiin aikainen aamuherääminen..

Toinen Karusellipäivä oli haastava, vastassa alkulohkojen voittajia, TiPS, FC Loviisa ja FC Kasiysi. Taistelimme kaikki kolme ottelua ja selvisimme pienin tappioin. Vastassa oli edareita ja siihen nähden JADET pelasi tosi hyvin. Pokattiin lopuksi diplomit ja mitalit ja lähdettiin valmistautumaan jääkiekon Suomen MM-finaaliotteluun.

Syksyn karuselli pelattiin elokuun lopulla Rajamäen hyvillä kentillä. Ensimmäisenä päivänä JADET oli kohtelias ensimmäisessä pelissä ja annettiin pisteet JäPsille. Pelien välillä rentouduttiin ja keskityttiin seuraaviin peleihin puiden alla ja hyvin tehosi, voitettiin NJS ja EPS ja tultiin alkulohkon 2. ja päästiin ylempään jatkolohkoon.

Toisen karusellipäivän JADET aloitti räväkästi voittamalla FC Wildin. Tauoilla oli ehkä liiankin hauskaa ja peleissä väsymys alkoi näkyä. Annettiin pisteet seuravissa peleissä EBK:lle ja NJS Tehoryhmälle. Kokonaisuutena hyvä turnaus JADEILTA ja hyviä haastamisia nähtiin. Palkinnoksi tuli diplomit ja kun lopuksi myytiin mokkapaloja alennuksella niin hyvin meni.

HooGeen kauden päättäjäiset vuodelta 2011 olivat Mattlidenin koululla. Koulun sali oli tupaten täynnä HooGee läisiä futareita. Tilaisuudessa palkittiin eri joukkueiden tsemppareita ja taitomerkkien saajat. JADEISTA tsempparin saivat Sofia, Noora ja Anna. Taitopuolelle JADET alkaa panostamaan entistä enemmän ja harjoittelemaan taitokoulussa. Vuoden päästä on varmaan useita JADELAISIA taitopelaajia jo palkittavina. Seura tarjosi pelaajille kakkua ja mehua kun seremoniat oli ohitse.

Joukkueen omat päättäjäiset pidettiin joulukuun alussa hohtokeilauksen merkeissä. Melkein kaikki pääsi mukaan ja keilat kaatuivat ja hauskaa oli. Päälle nautittiin limua ja hodaria sekä 'palkittiin' Kari koko vuoden uurastuksesta.

Kevään päättäjäiset pidettiin piirinsarjan Loviisan ottelumatkan yhteydessä 14.6. Matkan varrella poikettiin Porvooseen Brunbergin karkkitehtaalle jossa tytöt tekivät makeisostoksia niin omaan suuhun kuin myös tuliaisiksi kotiin. Matkaa jatkettiin FC Loviisan vieraaksi, jossa meitä odotti oikea nurmikenttä.Alusta oli hiukan vieras tytöille ja jätimme kohteliaasti pisteet Loviisaan. Paluumatkalle lähdettiin mielessä Kuninkaantien ABC:n Hesburger, jossa syötiin ja nautittiin Karin lupaamat jäätelöt hyvästä harjoittelusta kevätkaudella. Tytöt kiittivät Karia 'yhdestä suusta' ja iloiset ja väsyneet pelaajat suuntasivat kuljettajien kyydeissä kotia kohti.

Syyskaruselli 4-5.9 pelattiin Rajamäellä ja lauantaina JADET oli hyvässä vireessä ekassa pelissä, jossa vastustaja VJS kaatui selvästi. Turnauksessa oli arpojen myyntiä ja niiden ohella mokkapalat olivat päivän kohokohtia pelien välillä. Seuraavat 2 peliä meni siinä sivussa ja hävittiin molemmat, kylmäkin oli tuulen puhaltaessa navakasti. Päivän loputtua Kari kertoi avaimet hyvään peliin ja ne tyynyn alla nukuttuaan JADET tulivat vakuuttavasti sunnuntain peleihin voittaen kaikki 3 ottelua maalierolla 15-0 !  Siinä saivat maistaa JADE osaamista niin NJS Poppanat, kuin RiNS ja vielä Grani. Näiden jälkeen oli mukava pokata mitalit ja kunniakirjat. 

Syyskauden päättäjäisiä JADET vietti Huimalassa, vauhtia riitti ja hyvät ruuat ja jäätelö antoi lisävoimia ja kun kaikki laitteet oli koettu ja poletti autot ajettu, lähdettiin kotiin. Tytöt oli kaikki yhtä mieltä; KIVAA OLI !

HooGeen kauden päättäjäiset olivat lauantaina 4.12.10 Westendinpuiston koululla.Joukkueita oli paikalla niin että koulun ruokalassa ei vapaita paikkoja ollut. Puheenjohtaja piti puheen sekä muistettiin edesmennyttä seuran perustajaa Kari Horellia hiljaisella hetkellä. Tilaisuudessa palkittiin perinteisesti joukkueiden tsemppareita. JADEISTA tsempparin saivat Hilla, Veera ja Lotta. Seura tarjosi 30v juhlavuoden kunniaksi kakkua jota oli pari 'jalkapallokentällistä' ja kaikki nauttivat siitä ja P01 joukkueen leivonnaisista. Meille oli vastuu kahvituksesta ja meidän catering tiimi hoiti sen tyylikkään tehokkaasti, kiitos siitä osallistuneille.