Ottelut ja pelitapahtumat

Osallistumme aktiivisesti eri sarjoihin ja turnauksiin ympäri vuoden sekä haaste- ja harrastetasoilla

Pelaamme mielellämme harjoitusotteluita eri ikäryhmillä sekä haaste- että harrastetasoilla.

Joukkueemme pelaa 05 ja 06 ikäluokassa KungFu Pandat nimellä. Osallistuessamme kahdella ryhmällä sarjaan tai turnaukseen jaamme ryhmät valkoiseen ja siniseen ryhmään pelaajien kiertäessä näissä ryhmissä eri turnauksissa.

Järjestämme myös oman turnauksen - tervetuloa mukaan: www.pandacup.fi - seuraava Panda Cup keväällä 2019.

Talvikauden sarjat 2018

Käpa Talviliiga kilpa,  Futsal TD13 (2 ryhmää) ja TD12 sekä Ojamart Talvisarja. Lisäksi osallistumme pikku- ja minihelmaripäiviin..

Kesäkauden 2018 sarjat:

TD13 kakkonen ja nelonen

TD12 kolmonen

 

Turnaukset

Osallistuimme useaan turnaukseen ympäri Suomea ja myös ulkomailla. Vuonna 2015 vierailimme Örebro Cupissa, vuonna 2016 ja 2017 Alandia Cupissa Ahvenanmaalla ja 2017 Dana Cupissa Tanskassa. Suurista turnauksista osallistumme vuosittain Stadi Cupiin, Helsinki Cupiin, Masto Cupiin (Lahti) sekä Hippo turnaukseen (Jyväskylä). Lisäksi olemme osallistuneet turnauksiin Tampereella, Hämeenlinnassa, Turussa, Lappeenrannassa, Kouvolassa sekä tietenkin Uudellamaalla ja pk-seudulla järjestettäviin turnauksiin. Oma vuosittainen leiri Pajulahdessa kuuluu myös ohjelmaamme. Talvisin pelaamme myös futsalia.

Kaudella 2018 pelaamme monipuolisesti eri tasoilla ja eri ryhmillä - aina hymy huulilla hyvässä seurassa. Kesällä osallistumme mm. Aros Cupiin Ruotsissa unohtamatta kotimaan turnauksia.

 

 

Yhteydenotot esa.jantti@hoogee.fi tai  hoogeekfp@gmail.com