2009-2010 Mikropandat

HooGee Mikropandat

Mikropandojen joukkueeseen mahtuu monen ikäluokan pelaajia ja pelaamme T09-11 ikäryhmissä.


Tällä hetkellä joukkueeseen kuuluu yli 25 innokasta ja iloista futistyttöä sopivalla sekoituksella juuri aloittaneita sekä jo pidempään pelanneita. Peliryhmä pelaa ikäluokalle sopivissa turnauksissa sekä sarjoissa ja pelaa mielellään harjoitusotteluita niin tyttöjä kuin poikia vastaan. Nuorimmille ikäluokille luonteva tapa aloittaa jalkapalloharrastus on HooGeen jalkapallokoulu, mistä on hyvä ponnistaa mukaan joukkueeseen. Myös joukkueessa voi aloittaa suoraan.

Otamme mukaan uusia pelaajia. Tervetuloa mukaan!

 

Harjoitusajat talvikausi 2017:

  • tiistai klo 17.45-19.0 Esport Arena (lämmin halli)
  • sunnuntai klo 16.45-18.00 Espoonlahden kupla (viileä halli)

Tämän lisäksi on taitokoulu maanantaisin klo 17.45-19 Matinkylän urheilupuistossa (lämmitetty tekonurmi 1) ja oheisharjoituksina perjantaisin joko futsal tai voimistelu.

Pelaamme aktiivisesti turnauksia ja sarjoja usealla ryhmällä. Pelaamme mielellämme myös harjoitusotteluita sekä aloittelijoilla, vähemmän pelanneilla että enemmän pelanneilla. Yhteystiedot: esa.jantti@hoogee.fi

 

Harjoituksiin tarvitset: 

urheilulliset vaatteet, jalkapallokengät (tekonurmelle/hiekalle), säärisuojat, juomapullon sekä pallon (koko 3). Espoonlahden kupla on ns. kylmä halli, joten varustus sen mukaan.

 

Lisätietoa seuraan liittymisestä ja ilmoittautuminen Mikropandoihin (T09-11)
(voit tutustua veloituksetta kaksi viikkoa - jalkapallo Mikropandoissa on edullinen ja kiva harrastus)