Uusi vuosi käyntiin

2.1.2016

Pallo liikkuu vauhdikkaasti myös vuonna 2016!

Vanha vuosi saateltiin unholaan futiksen merkeissä ja mukavasti tuli vielä menestystäkin loppumetreillä, kun KungFu Pandojen jatkoivat "sekaryhmillä" pelaamista ja tuloksena oli hieno loppuottelupaikka Jäpsin turnauksessa Järvenpäässä. Perinteiset tonttutreenit olivat myös jälleen upea tapahtuma, jossa pandoja ikäluokista 2002-2010 treenasivat yhdessä pienpelien merkeissä.

Uusi vuosi lähtee pelien merkeissä liikkeelle, sillä PPJ:n perinteinen loppiaisturnaus sekä talvisarjat avaavat kauden niin T06 kuin T05 ryhmillä. Harjoitukset pyörähtävät täysillä käyntiin ansaitun joulutauon jälkeen loppiaisena, josta eteenpäin tapahtumia riittää 4-5 kertaa viikossa eri muodoissa.

Alkutalven aikana pelaamme eri ryhmillä ja eri ikäluokissa futsalia, Espoon talvisarjaa, Herneliigaa ja osallistumme useaan eri kilpa- ja harrasteturnaukseen ympäri Suomea. Lisäksi pelaamme ahkerasti harjoitusotteluita harjoittelun lomassa.

Joukkueen pelaajamäärä on kivasti kasvussa ja lisää mahtuu mukaan kaikille tasoille ja ikäryhmiin. Harjoitteluolosuhteet ovat loistavat ja treenejä on mm. Ratiopharmalla, Myntinsyrjässä, Tähtiniityn koululla sekä Matinkylässä.

Hyvää futisvuotta 2016 kaikille!

terveisin,

HooGee Pandat