KungFu Pandat Hippoturnaus voittoon

12.9.2016


T05-07 ryhmämme venyi hienosti E11 (2005) kaverisarjassa. Maamme suurin kaksipäiväinen turnaus - tyttöjen Hippoturnaus - tarjosi Jyväskylässä riemun hetkiä HooGeen tytöille. Joukkue matkasi turnaukseen 12 pelaajan voimin Espoosta.

Joukkueen tavoite oli turnauksessa pelata iloista ja hauskaa peliä, jossa pallonhallinta ja syöttöpeli korostuvat. Harjoituksissa ja kauden aikaisemmissa peleissä näitä on harjoiteltu tuloksista välittämättä ja nyt alkaa ahkera työ tuottamaan hedelmää. Jokaisessa ottelussa tytöillä oli selkeä pallon hallinta, enemmän syöttöjä sekä maalilaukauksia. Puhetta, iloa, naurua ja toisten kannusta kuului kentällä ja sen ulkopuolella.

Tässä matkaturnauksessa saatiin myös paljon kaivattuja uusia taitavia vastustajia ja hyvin tytöt pärjäsivät. Alkulohkon voitto puhtaalla pelillä, jatkopelin ja jatkolohkon samoin sekä finaalissa jännittävien vaiheiden jälkeen rankkarikisan voitto toivat tytöille riemastuttavan turnausvoiton. Tästä on jälleen kiva jatkaa eteenpäin - iloinen ja hauska futis jatkuu HooGeessa monessa peliryhmässä.

Videotunnelmia turnauksesta voit katsoa myös HooGeen (Haukilahden Pallo) Facebook -sivuilta