Pikkupandat 07-08 järjestaytyi

3.10.2016


Uusi joukkueenjohtaja ja vastuuvalmentaja Pikkupandoille

Mikropandat 07-10 perustanut ja kaksi vuotta ansiokkaasti johtanut joukkueenjohtaja Irene Talvitie siirtyi peliryhmäjoukkueenjohtajaksi ja uudeksi joukkueenjohtajaksi valittiin Marko Peltola. Vastuuvalmentaksi nousee Mats Haglund, joka on aikaisemminkin valmentanut ja itsekkin pelannut HooGeessa. Samalla ikäryhmän nimi muuttuu Pikkupandat 07-08:ksi.

Marko (Peltsi) Peltola on pitkän linjan nais- ja tyttöjalkapallotoimija. Peltola on toiminut FC Viikinkien naisten managerina ja joukkueenjohtajana pitkään. Lisäksi hän on ollut kehittämässä itä-helsinkiläisten joukkueiden (KontU, Valtti ja FC Viikingit) yhteystyöseuraa FC Itä-Helsinkiä.

Lasten ehdoilla

Pikkupandoja ollaan kehittämässä kuitenkin tyttöjen ehdoilla, vaikka Peltola tunteekin myös kilpaurheilun, niin tärkeintä Pikkupandojen ja tyttöfutiksen toiminnassa yleensäkin on, tyttöjen oma halu kehittyä ja nauttia pelaamisesta sekä viihtyä seurayhteisössä.

"On tärkeää että aloittavien futareiden kanssa mennään lasten ehdoilla, eikä täysin kilpailullisten tavoitteiden mukaan", Peltola linjaa. "Taitojen kehitys, hyvä fiilis ja pelistä nauttiminen on niitä asioita mitä haluan tuoda esille", jatkaa Peltola. " "Kilpailullinen menestys tulee sitten, jos sen aika on".

"Lisäksi jokainen futari on tärkeä, ei vain erityisen lahjakkaat, meillä on avoin joukkue, johon mahtuu pelaamaan omalla tasollaan ja omalla kiinnostuksellaan", hän jatkaa.

Tervetuloa kokeilemaan

HooGee Pikkupandat 07-08 haluaa olla aktiivinen toimija toimialueellaan  ja kutsuukin kaikki alueen tytöt liikkumaan ja pelaamaan maailman suosituinta joukkuelajia.