Ajankohtaista

HooGeen "KIVAA KERRAN VIIKOSSA" jalkapallokoulu 2015 kevät ja syksy
Vuoden 2014 tilastojen perusteella HooGee on Espoon paras kasvattajaseura!
Suomen Palloliiton Uudenmaan piiri järjestää jälleen kevään 2015 aikana maalivahtipäiviä Myyrmäen jalkapallohallissa. Nämä maalivahtipäivät on tarkoitettu ensisijaisesti vuosina 2001-2007-syntyneille innokkaille ja motivoituneille pojille ja tytöille.
Vuonna 2014 jalkapallo vahvisti entisestään asemaansa Suomen suurimpana lajina. Sekä valtakunnallisesti että Uudenmaan alueella jalkapallon harrastajamäärä kasvoi ennätysvauhdilla. Tämä osoittaa jalkapallon vetovoiman laajasti.
Pajulahden kevätleiri vuonna 2015 on 2.-3.5.2015
Palvelu tarjoaa kehittyneet työkalut sekä seura- että joukkuetasolla. Jäsenrekisterin ylläpito hoituu suoraan joukkue/ryhmä-tasolla osana jokapäiväistä urheilutoimintaa. Joukkueen taustahenkilöiden työtyytyväisyys paranee, kun käytössä on toimivat työkalut mm. tapahtumien, maksujen ja ottelu-kokoonpanojen hallintaan tai vaikka seuran nettisivujen perussisällön ylläpitämiseen.
Valio Plus Akatemia stipendiaatit, EsPa/HooGee P01, ovat uuden Valio Plus mainoksen tähdet.
Matinkylän urheilupuistossa oli sunnuntaina 8.6. vilskettä ja vipinää, kun uusi tekonurmi vihittiin käyttöön. EsPan ja HooGeen järjestämät avajaiset houkuttelivat paikalle noin 150 innokasta jalkapallon ystävää
Matinkylän urheilupuiston tekonurmi 1:n peruskorjaus on valmistunut, ja uusi uljas tekonurmi vihitään käyttöön 8.6. klo 16.30 alkaen.
HooGeen futiskesäleirit 2014 Matinkylän urheilupuiston uudella tekonurmella Leirit ovat avoimia kaikille jalkapallosta kiinnostuneille. Kehittyneemmät pelurit voivat hioa leirillä ohjatusti taitotapahtumien taitokisasuorituksia. Vasta-alkajille ohjelma koostuu peleistä ja leikeistä.
RSS