HooGee Info 2/2015

7.6.2015

HooGee INFO parantaa ja tukee HooGeen verkkosivujen ajankohtaistiedotusta ja auttaa näin pitämään kaikki paremmin ajan tasalla.

HooGeen vuotuiset pelaajamaksut koostuvat useasta erilaisesta maksusta. Seuraava toimintamaksu on tulossa kesäkuussa maksuun. Seuran toiminnan kannalta on tärkeätä että maksut maksetaan ajallaan jotta seuran toiminta jatkuu häiriöttä. Vain maksetut maksut antavat oikeuden osallistua peleihin ja harjoituksiin. Maksuissa huomioitava oikeat tilinumerot ja viitteet!

Toimintamaksut ja jäsenmaksu

Toimintamaksulla (2 erää/ v, tammi ja kesäkuu) pyöritetään koko seuran toimintaa, maksetaan kenttä- ja hallimaksut, palloliiton sarjamaksut ja seuran toimihenkilöiden palkat. Jäsenmaksulla katetaan jäsenyydestä aiheutuvia kuluja. Maksuun tammikuussa. HooGeen vuosikokous vahvistaa vuosittain nämä maksut, tällä hetkellä toimintamaksu on 140€/ erä ja jäsenmaksu on 35€.

Lisenssimaksu

Seura tilittää Palloliittoon lisenssimaksun ja se oikeuttaa pelaamaan Palloliiton otteluita. Ilman lisenssiä ei voi pelata. Lisenssin yhteydessä maksetaan kilpailuvakuutus.

Palloliitto määrittää maksun suuruuden iästä riippuen, nuorilla pienempi ja vanhemmilla ikäluokilla suurempi maksu. Tulevat maksuun ennen vuoden vaihdetta ja astuvat voimaan 1.1.2016

Joukkuemaksu

Joukkuemaksulla pyöritetään joukkueen toimintaa; maksetaan varuste-, valmentaja- ja turnauskuluja. Joukkue määrittää maksun suuruuden ja ajankohdan.