Henkilöesittelyt

HooGeessa on tällä hetkellä n 800 lisensoitua pelaajaa, lukematon määrä taustalla toivivia aktiivisia vanhempia, pelaajia kannustavia ystäviä sekä sukulaisia yhteistyökumppaneita, palkattuja työntekijöitä ja muita seuraa aktiivisisesti seuraavia jalkapallonystäviä. Jalkapalloyhteisö koostuu siis useista sadoista ihmisistä, joista osa seuraa jalkapalloa taustalta, osa pelaa ja osa toimii aktiivisesti seurayhteisössä.

Kaikkia emme voi toki esitellä, mutta joitakin toki voimme ottaa esiteltäväksi. Älä siis ylläty jos sinulta tullaan yllättäen kysymäään. mikä jalkapallossa viehättää, kuinka kauan olet pelannut jalkapalloa tai muita jalkapallo-aiheisia tai HooGeen seurayhteisöä kiinnostavia kysymyksiä.

Ollaan ylpeitä omasta seurastamme ja kannustakaamme jokaista omien resurssien mahdollistamalla tavalla levittämään sanaa hienosta seurastammme.

Toisaalta kannattaa muistaa kun liikumme jalkapallokentillä HooGeen väreissä tai olemme kannustamassa kentän laidalla, edustamme omaa seurayhteisöämme. Tehdään positiivisesta ja hyvässä hengessä!

Haukilahdesta tullaan,
kovia me ollaan,
loppuun asti taistellaan
ja reilu peli pelataan
HOOGEEE!

 

Seurayhteisön puolesta

Marko "Peltsi" Peltola
marko.peltola@hoogee.fi