HooGeen kannatussivusto

TEKONURMIHANKE

 

Voit tukea Toppelundin uutta tekonurmea tätä kautta

 

K-PLUSSA SORSAKIVI

PLUSSAA SINULLE JA HOOGEELLE

HooGeeläiset voivat kerryttää seuralle plussaa K-market Sorsakivellä lisäämällä tarvittavat tiedot oheisen linkin takaa aukeavalle sivulle.

K-Sorsakivi sijaitsee Haukilahdessa Toppelundintie 3:ssa. Tervetuloa!

Huom! Käytä sponsorointikoodia SP0722!
 

Plussa sponsorointilomake

 

VIASAT

VIASAT UNELMILLE SIIVET

Viasatin kanavapaketin tilauksesta kertyy HooGeelle bonusta.

Unelmille siivet-kampanjan avulla tuet seuraa ja löydät itsellesi sopivan kanavapaketin. Kampanjaan voivat osallistua myös jo Viasat nykyiset käyttäjät.

Tarkemmat tiedot löytyvät Viasatin kotisivuilta.

Huom! Muista valita laji (jalkapallo)  ja joukkue (Haukilahden Pallo)
 

Viasat - Unelmille siivet

 

KANNATTAVAN JÄSENEN MAKSU

TUE SOSIAALISTA RAHASTOA

Kannattavan jäsenen maksuista osa ohjataan Haukilahden Pallon sosiaaliseen rahastoon. Rahaston tarkoituksena on tukea HooGee seurayhteisön yhteiskuntavastuullista toimintaa ja vähävaraisista perheistä tulevia pelaajia harrastuksessaan sekä huomioida menestyneitä pelaajia ja joukkueita. Tarve tuelle katsotaan tapauskohtaisesti ja käsitellään hallituksen kokouksessa. Toivomme mahdollisimman monen hoogeeläisen huoltajan osallistuvan vapaaehtoismaksuin kerättävän sosiaalirahaston kartuttamiseen.

Vapaaehtoinen kannattavan jäsenen maksu on 38 euroa.

Haukilahden pallo – paremmin tunnettu nimellä HooGee – on vuonna 1980 perustettu jalkapalloseura, jonka tarkoituksena on tarjota erityisesti lapsille ja nuorille mahdollisuus hauskaan, terveelliseen ja kasvattavaan urheiluharrastukseen.

HooGee ammentaa jäsenkuntansa lähinnä Westend-Haukilahti-Niittykumpu-Tontunmäki – alueelta. Kaikki tytöt ja pojat ovat sydämellisesti tervetulleita jalkapallon pariin seuraan, jossa jo harrastaa lähes 800 innokasta pelaajaa (2017). HooGee on ollut alusta asti vahvasti kaksikielinen, mutta nykyisin harjoituksissa ja peleissä kuulee suomen ja ruotsin lisäksi usein myös englantia.
 

Voit ilmoittautua kannattavaksi jäseneksi tällä sivulla olevalla lomakkeella

STADIUM MEMBER

HUIPPUETUJA STADIUM MEMBERILLÄ

Stadium Member -jäsenenä saat useita etuja, joita tarjoamme vain jäsenillemme. Saat esimerkiksi seuraavia etuja:

  • Bonusta ostoistasi
  • Uudet jäsenhinnat joka kuukausi
  • Eksklusiivisia tarjouksia vuosittaisilla VIP-päivillä
  • Mahdollisuus tukea urheiluseuraa ostoistasi kertyvällä ekstrabonuksella
  • Alennuksia ja bonus-pohjaisia hintoja tapahtumiin ja kilpailuihin

Jäseneksi liittyminen on ilmaista ja yksinkertaista – siinä menee vain muutama minuutti ja voit tehdä sen suoraan netissä. Voit myös liittyä Stadium-myymälässä (ei koske Stadium Outletia).

Voit kerryttää henkilökohtaisten Stadium-bonusten lisäksi bonusta joukkueelle ja samalla HooGeelle. Lisätietoa kannatusbonusten kerryttämisestä täällä  tai voit myös helposti lahjoittaa bonukset asioidessasi Stadiumilla, kun mainitset kassalla Hoogeen.

 

Liity nyt Stadiumin jäseneksi