2005-2006 KungFu Pandat

KFP eli KungFu Pandat 

HooGeen Pandoissa pidämme hauskaa yli ikäryhmärajojen.

KungFu Pandoissa on  2005 - 07 syntyneitä pelaajia. Useat peliryhmät osallistuvat aktiivisesti turnauksiin ja sarjoihin harraste- ja haastetasoilla. Peliryhmät harjoittelevat yhdessä. Peliryhmiä ei ole jaettu kiinteisiin tasoryhmiin, vaan meillä pelaajat saavat monipuolisesti mahdollisuuksia pelata eri tasoilla. Pelaamme myös futsalia. Meiltä on ponnistanut eteenpäin kilpajoukkueisiin runsaasti pelaajia - ja sangen taitavia olemme edelleen. Päätarkoituksemme on tytöille hauska ja kehittävä harrastus.

Joukkueen sähköposti: hoogeekfp@gmail.com (turnauskutsut yms.)

Joukkueenjohtaja: Ceci Merus, ceci.merus@gmail.com

Vastuuvalmentaja : Esa Jäntti (Uefa B), esa.jantti@hoogee.fi

Harjoituksia järjestämme 3-5 kertaa viikossa ja kannustamme monipuoliseen harrastamiseen eri lajien parissa. Harjoittelemme ulkokaudella Matinkylän urheilupuiston tekonurmilla ja talvikaudella lähialueen halleissa hyvissä olosuhteissa. Meillä ei ole harjoituspakkoa, vaikka usein treenaammekin.

Harjoituksissa ja tapahtumissa pidämme hauskaa ja pidämme huolta toisistamme. Joukkueemme on kaksikielinen ja noudatamme säännöllistä toiminta- ja valmennussuunnitelmaa. Tervetuloa mukaan! Löydät meidät myös Instagramista HooGee_KFP

Harjoituksiin tarvitset: 

urheilulliset vaatteet, jalkapallokengät (tekonurmelle), säärisuojat, juomapullon sekä pallon. Talvikaudella saliharjoituksiin futsal/sisäpelikengät. Meiltä saat myös pallon lainaksi ensimmäisiin harjoituksiin.