Harjoittelu tuottaa tulosta

10.5.2016

Ahkera harjoittelu näkyy monena iloisena asiana pelikentällä.

Talven aikana kaikki tyttöjoukkueet ovat harjoitelleet ahkerasti niin treeneissä kuin peleissä. Nyt kesän tulessa esiin tavallista aikaisemmin on helppo nähdä, että innostus on suurta. Pelikentät Matinkylässä ovat täynnä tyttöjä ja mikä mukavinta, myös harjoitusaikojen ulkopuolella. Omaehtoinen "harjoittelu" ja pelailu on mitä tärkeintä liikuntaa kasvaville lapsille.

Tavoitteemme on, että tytöillä on hauskaa futiksessa. Kun meillä on hauskaa, niin se näkyy myös tuloksissa. Harjoitusaktiivisuus on suurta ja pelaajamäärät ovat kasvussa. Ja menestystäkin tulee. KungFu Pandat T05 kävivät Turun Nappulaliigan kilpaturnauksessa Turussa pelaamassa aurinkoisissa olosuhteissa. Turnauksen jälkeenkin hymy oli isosti kasvoilla, kun tytöt nostivat komean pokaalin ilmaan tuloksena tappiottomasta päivästä. Tällä kertaa se riitti kakkostilaan ja suurin voitto olikin saadut hienot kokemukset siitä, miten olemme jälleen ottaneet ison harppauksen eteenpäin.

Kuluvalla viikolla jälleen tiedossa Espoon liigaa, Karusellia sekä Piirin sarjaa - suorastaan otteluruuhkaa - ja sehän on se pikkufutarin "joulu".