KungFu Pandat valmistautuu talvikauteen

19.10.2016

Upean kesän jälkeen talveen valmistautuminen täydessä vauhdissa ja talven ohjelma alkaa valmistumaan.

Talvikauteen valmistautumiseen kuuluvat olennaisesti edellisen kauden yhteenveto ja päättäminen. Kauden päättäjäiset ovat vielä tulossa, mutta viimeiset pelit on jo pidetty ja sarjat päättyneet. Kausi päättyi mahtavasti omaan miniPanda Cupiin, jossa kaikki HooGeen pandafutisjoukkueet pelasivat yhdessä miniturnauksen viime vuoden malliin. Upeita pelejä, paljon hymyä ja toisiin tutustumista oli taas tuloksena ja mukava ollut nähdä harjoituksissa toisten ikäryhmien pelaajien vierailuja.

Kesän menestyksen pohjalta on talven suunnitteluun mukava siirtyä. KungFu Pandat jatkavat ainakin kolmella peliryhmällä ja mukaan mahtuu edelleen lisää pelaajia. Valmennus on varautunut myös tulevaan ja Uefa B koulutusta on tankattu urakalla. Myös tyttöfutiksen tavoitteita on laajemminkin aseteltu. 

Viime aikojen ohjelmassa ovat olleet erityisesti taitokisailut ja leikittelyt ja tulokset ovat olleet lupaavia. Jälleen on iso nippu taitokisamitaleita tulossa ja mikä vielä parempaa, niin tuloksien kehittyminen kokonaisuudessaan on todella hyvää joka ikäluokassa. 

Talvikauden harjoitusvuorot selviävät lähipäivinä ja päivitetään kotisivuille ja nimenhuutoon. Uudet pelaajat ovat myös tervetulleita!