#hoogee   #pandafutis   #togetherweplaystrong   #tyttöfutis
 

HooGeessa pelaa tällä hetkellä viisi eri ikäluokkaa, jotka kattavat ikävuodet 6-vuotiaista naisten joukkueisiin. Kaiken kaikkiaan HooGeessa pelaa yli 200 tyttöä ja naista jalkapalloa!

Kuluvalla kaudella on opittu ottamaan palloa haltuun entistä paremmin, pelattu otteluita, käyty turnausmatkoilla ja mikä parasta, pelattu hyvää futista yhdessä.

Tule mukaan HooGeen sinivalkoiseen joukkoon pelaamaan reilua jalkapalloa. Ilmoittaudu Jalkkiksessa kokeilemaan joukkueeseen tai ota yhteyttä ikäluokkasi joukkueenjohtajaan.

Voit olla vasta-alkaja tai jo jalkapalloa harrastanut. Meiltä löytyy sinulle pelipaikka!

Lisätietoja liittymisesta HooGeeseen!

Toukokuussa 2017 valmistuneen tutkimuksen mukaan jalkapallolla on merkittävä positiivinen vaikutus tyttöjen itsetuntoon. Sen lisäksi että opetamme tytöille liikunnallista elämänkatsomusta, jonka toivomme säilyvän koko elämän.

Tutkimuksesta voi lukea lisää mm. mtv3.fi -sivuilta


HooGee T11-12

HooGeen uusin tyttöikäluokka 2011-2012-syntyneet tytöt. Joukkue harjoittelee kahdesti viikossa.

Treenit 20.11.2017 alkaen Ratiopharm Arena jalkapallotaso, Tapiolan Urheilupuisto

Maanantaisin klo 18-19
Lauantaisin klo 13-14

hurrigaanit06jojo(at)gmail.com

HooGee tytöt 2010-12

 

Mikropandat T09-10

Nuorimmat futarit HooGeessa ovat Mikropandoja. Mikrot ovat syntyneet vuosina 2009-2011. "Mikroja" onkin jo melkoisesti, joten he pelaavat monella ryhmällä eri sarjoja. Tätä nuoremmat tyttöfutarit pelaavat HooGeen jalkapallokoulussa.

mikropandat@hoogee.fi

Mikropandojen nettisivuillePikkupandat T07-08

Seuraavana ikäluokkana ovat Pikkupandat, jotka ovat syntyneet 2008. Pikkupandoja onkin melkoisesti, sillä muodostamme 30 innokkaan tyttöfutarin ryhmän. Meillä on myös pari vanhempaa futaria ja yksi nuorempi futari. HooGeessa voit myös pelata omaa ryhmää nuoremmissa tai vanhemmissa joukkueissa, mikäli se tuntuu mukavalta.

Marko Peltola 0400 757 016 | pikkupandat@hoogee.fi

Pikkupandojen nettisivuilleKungFuPandat T05-06

KungFu Pandat muodostavat kolme eri peliryhmää: kaksi 2005-06 ryhmää ja 2006-07 -syntyneet tytöt. Mukana aivan vastikään aloittaneita tyttöjä sekä kokeneita pelaajia.

hoogeekfp@gmail.com

Kung Fu Pandojen nettisivuillePandat T03-04  ja Jadet T01-02

HooGeen vanhimmat vanhimmat tyttö-ikäluokat ovat Pandat 2003-04 sekä Jadet, jotka ovat syntyneet 2001-02. Meillä osalla alkaa olla jo melkoisesti jalkapallovuosia takana, mutta niin on myös edessäkin.

Pandat mikko.vilonen@icloud.com

Pandojen nettisivuille

Jadojen nettisivuille

#togetherweplaystrong

Ilmoittaudu mukaan kokeilemaan

Ilmoittaudu nyt mukaan kokeilemaan futista ja tutustumaan muihin jalkapallosta innostuneisiin tyttöihin. "Jalkapallokärpänen" saattaa puraista sinuakin. Voi kokeilla kaksi viikkoa joukkueissa ihan ilman sitoutumista ja sen jälkeen päättää on jalkapallo myös sinua varten.


HooGee Pikkupandat 2008-syntyneet tytöt

Kuinka pääset mukaan?

  1. Allaolevasta valikosta valitset ensin oikean ikäryhmä, sitten paina "jatka ilmoittautumista"
     
  2. Sitten kirjoita oikeille paikoille "pelaajan tiedot" sekä "huoltajan tiedot"
     
  3. Sitten paina "lähetä" nappia ja saat paluupostissa lisää tietoa miten pääset mukaan!

 

Myös joukkeuiden omilta sivuilta löytyy lisätietoa harjoituksista ja niiden ajankohdista. Kannattaa kuitenkin aina ilmoittaa etukäteen, että on tulossa, sillä joukkue saattaa olla vaikka pelimatkalla, eikä näinikään järjestä harjoituksia.


Tervetuloa mukaan Pandafutikseen