Uusi pelaaja

Tervetuloa mukaan HooGeen toimintaan!
 

HooGeessa on joukkueet kaikissa poikien ja tyttöjen ikäluokissa sekä aikuisten (naiset ja miehet) kilpajoukkueet ja harrastejoukkueet. Pojissa D-12 ikäluokasta alkaen on toimintamme yhteistä naapuriseuran EsPan kanssa ja yhteisjoukkueista kaikissa ikäluokissa löytyy peliryhmä kilpa, haaste ja harrastetasolle.

Lisäksi järjestämme aktiivisille pelaajille joukkuetoiminnan lisäksi lisäharjoituksia temppukerhon (F6-7), taitokoulu 1 (F8-9) , taitokoulu 2 (E10-11) ja kykykoulujen (D12-13) muodossa. Nuorimmat pelaajamme ovat jalkapallokoulun neljävuotiaat ja vanhimmat pelaajamme löytyvät ikämiesjoukkueestamme ja naisten harrastejoukkueesta. Yhteensä meitä on n. 800 futisharrastajaa


5-8-vuotiaat liittyvät HooGeeseen jalkapallokoulun kautta

Voit toki liittyä myös suoraan joukkueeseen (jos olet vaikka 2008-syntynyt), mutta jos olet aloittelija suosittelemme tutustumaan jalkapallon saloihin jalkapallokoulun kautta. Tämä "Kivaa kerran viikossa" on oiva tapa tutustua jalkapallon hienouteen leikkien ja pelailujen kautta.


Ohjeet joukkueeseen liittymiseen:

1) Ilmoittaudu ensin jalkkikseen (alla harmaa joukkuevalikko) ja täytä perustiedot, tämä ei sido vielä sinua mihinkään vaan voit tulla kokeilemaan kahdeksi viikoksi joukkueeseen.
2) Ota yhteyttä ikäluokkasi joukkueenjohtajaan, jolta saat tiedot esim. harjoituksista (sivun alareuna tai joukkuesivu)

Mikäli pelaaja on jossain muussa seurassa jäsenenä, tulee hänestä tehdä pelaajasiirto Pelipaikassa. Ota silloin yhteyttä toiminnanjohtaja Mauri Akkaseen
 

Toiminnan kustannukset

  • seuran jäsenmaksu
  • pelaajan toimintamaksu seuralle
  • pelipassi/vakuutusmaksut vuosittain
  • joukkuemaksu (vaihtelee joukkueittain n.10€-100€/kk)

Seuran toimintamaksu

Seuralle maksettavilla jäsen- ja pelaajan toimintamaksulla katetaan mm. kilpailu/harjoitustoiminnan kulut (kentät, hallit, sarjamaksut, erotuomarit jne.)
 

Täältä lisää tietoa seuran jäsen- ja toimintamaksusta


Joukkueen toimintamaksu

Joukkueen toimintamaksulla maksetaan turnaukset, leirit, varusteita, valmentajien palkkoja jne. Joukkueen toimintamaksu on n.10€-100€/kk riippuen joukkueen toiminnan määrästä.

 

Peli/harjoitteluvarusteet

Aluksi et tarvitse muuta kuin lenkkarit, urheiluasusteen (verkkarit tms) ja vesipullon. Kysy kuitenkin etukäteen missä harjoitukset on, sillä harjoituspaikoissa on erilaisia lämpötiloja (lämmin halli, puolikylmä halli, voimistelusali)

Kun päätät jatkaa joukkueessa, sitten tulee hankintaan jalkapallokengät, säärisuojat, mahdolliset joukkueen treeni/pelivarusteet, pallo (koko 3 aloittavilla ikäluokilla)

Lisätiedot: Toiminnanjohtaja Mauri Akkanen tai ikäluokan joukkueenjohtaja.

 

Toiminnanjohtaja: Mauri Akkanen mauri.akkanen@hoogee.fi

Puhelin: 045 2734746 (soittoajat: ma-pe 9:00-19:00, su 18:00-21:00
 

 


Ilmoittaudu alla olevassa valikossa oikeaan ikäluokkaan Jalkkikseen.

 

Tyttöjoukkueet ovat T-alkuisia (esim T07-08 tarkoittaa TYTÖT 2007-2008-syntyneet, P06 tarkoittaa POJAT 2006-syntyneet). Ilmoittaudut allaolevalla lomakkeella kokeilemaan joukkueeseen. Tämä ei siis sido sinua mihinkään!

 

Toiminnanjohtaja:

Mauri Akkanen
045 2734746
mauri.akkanen@hoogee.fi

soittoajat:
ma-pe 9:00–19:00
su 18:00–21:00